Шановні виборці області!

З цією метою найближчими днями кожен виборець має отримати по пошті іменне повідомлення про включення його до Державного реєстру виборців.
Різними установами області та органами ведення Реєстру проведено велику роботу з підготовки бази даних, що в першу чергу була направлена на актуалізацію та якісне формування персональних даних про виборців. Проте в цій роботі є як об’єктивні, так і суб’єктивні фактори, що могли вплинути на якість проведеної роботи.
Тому просимо кожного з вас перевірити правильність тієї інформації, що буде зазначена в надісланому вам повідомленні. Якщо будь-які дані (навіть незначні) не відповідатимуть дійсності або в них виявиться помилка, вам буде необхідно звернутися до відділу ведення Реєстру, адресу якого зазначено на бланку повідомлення. Якщо ж ви не отримаєте таке повідомлення або отримаєте зайві повідомлення на тих осіб, які не можуть бути в списках виборців або які не проживають за даною адресою, просимо вас обов’язково повідомити про це орган ведення Реєстру за місцем вашого проживання для внесення ним відповідних виправлень. Органи ведення Реєстру розташовані в райдержадміністраціях, міських радах міст обласного значення та районних радах міст обласного значення.
Більш детальну інформацію ви можете отримати на сайті: www.reestr2009.org.ua. У разі виникнення непорозумінь із відділом ведення Реєстру можете зателефонувати до нашого регіонального відділу – (05322) 7-36-01, 2-48-97 – або оскаржити дії відділу ведення Реєстру, звернувшись до нас в офіційному порядку.
Дані Державного реєстру виборців використовуватимуться для формування списків виборців на всі види виборів, що будуть проходити на території держави, – як всеукраїнських, так і будь-яких місцевих виборів. Наразі наближаються президентські вибори, списки на які будуть сформовані вже з Реєстру виборців.
Кожен громадянин може активно долучитися до формування списків виборців на вибори вже сьогодні. Не будьте байдужими. Давайте разом зробимо списки виборців якісними, а отримання бюлетенів у день голосування – спокійним і неускладненим.
Відділ адміністрування Державного реєстру виборців апарату Полтавської облдержадміністрації.
“Зоря Полтавщини”, 1 стор., 15_09_09
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.