Спорт

А от у Мінську наша збірна “спіткнулася”, задовольнившись нульовою нічиєю. Втім, деякий шанс все-таки посісти друге місце у підгрупі й вийти в плей-оф нам надали англійці, які вдома з рахунком 5:1 розгромили хорватів. Але футболісти з туманного Альбіону можуть і забрати цей шанс 10 жовтня у Дніпропетровську. Отож українцям треба розраховувати лише на власні сили. Тобто шанси є, але вони, аналізуючи гру нашої збірної, зізнаємося, дещо примарні. Після зіграних матчів Україна залишається у своїй підгрупі на третій сходинці, поступаючись хорватам двома очками.

Рятівний дубль "ворсклянина"
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

Гравець полтавської "Ворскли" Володимир Чеснаков відзначився першим дублем у складі молодіжної збірної України. У відбірковому матчі молодіжного чемпіонату Європи-2011 проти збірної Франції наш земляк забезпечив українським футболістам нічийний рахунок – 2:2. Володимир забив м'ячі-близнюки на 44-й та 64-й хвилинах, в обох випадках випередивши захисників суперника на добиванні. Весь матч у складі жовто-синіх також відіграв ще один представник полтавської "Ворскли" Олександр Матвєєв.

Змагання та приємні зустрічі
Вікторія Александрова
Журналіст

Протягом трьох днів на Полтавщині тривали Всеукраїнські ігри ветеранів зі спортивного орієнтування. До села Лісові Поляни Полтавського району з'їхалися близько 400 спортсменів віком від 35 до 75 років із України, Росії, Білорусі, Угорщини, Молдови. Усього було 14 команд.
Майстер спорту, суддя національної категорії Сергій Блохін говорить, що спортивне орієнтування – це найкраща пропаганда здорового способу життя та приємні зустрічі з друзями.
За підсумками змагань перемогла команда з Дніпропетровської області, на другому місці – сумчани, а на третьому – команда з Києва. Спортсмени з Полтавської області зайняли шосте місце.
Учасники турніру відмітили, що ліси на Полтавщині чисті, тут створені хороші умови для змагань.
До речі, українські спортсмени зараз – у десятці кращих орієнтувальників інших країн.

"Спорт для всіх єднає Україну"
Вікторія БЕЗДУДНА
“Зоря Полтавщини”

П'ятий рік поспіль за підтримки Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" проводиться всеукраїнська велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну". Цього разу вона проходить під гаслом "Кожній дорозі – по велосмузі".
Велосипедисти одночасно стартували з Луганська, Севастополя та Ужгорода. Кінцева точка велоестафети –  арка "Дружба народів" у Києві, де під час урочистого фінішу в День фізичної культури та спорту кожна з команд встановить прапор своєї області.
Маршрут естафети проліг через Полтаву. Начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту міськвиконкому Ігор Кислов, головний спеціаліст управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Ігор Статівка привітали велосипедистів, побажали щасливої дороги. А за доброю українською традицією гостей шанували хлібом-сіллю.
“Зоря Полтавщини”, 13 стор., 11_09_09

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.