“Служба через Дружбу”

На сьогоднішній день вона об’єднує понад 5 тисяч працівників та пенсіонерів міліції, інших правоохоронних органів України, а також їхніх добровільних помічників. Президент Української секції МПА – екс-міністр внутрішніх справ України, радник МВС України, генерал внутрішньої служби України Андрій Василишин. Полтавське відділення Української секції МПА очолює Анатолій Дробиш.
Мета Асоціації – розвиток культурних зв’язків між її членами, розширення їхніх знань та обмін професійним досвідом. Девіз МПА та її національних секцій – “Служба через Дружбу”.
Кожен рік члени Полтавського відділення МПА беруть участь у міжнародних поліцейських автопробігах в різних країнах Європи, де, до речі, неодноразово були нагороджені за успішні виступи в змаганнях. Одним із головних завдань цих автопробігів є обмін досвідом між поліцейськими з різних держав Європи, налагодження ділових стосунків із колегами з інших країн.
У 2008 році команда Полтавського відділення взяла участь в 62-му Міжнародному поліцейському автопробігу в Австрії, де здобула третє командне місце серед більш ніж 30 команд. Крім цього, члени Полтавського відділення протягом року за окремими запрошеннями беруть участь у різних міжнародних заходах. Так, наприклад, у жовтні 2008 року комендантом муніципальної поліції міста Каліш (Польща) для участі в конференції з обміну досвідом, налагодження ділових стосунків із колегами був запрошений член Полтавського відділення МПА Микола Олімпіюк.
Цього року 63-й Міжнародний поліцейський зоряний автопробіг проводиться в Польщі, у місті Гданськ, з 21 по 25 липня. Команда Полтавського відділення Української секції МПА делегувала на автопробіг 30 чоловік у складі 10 автоекіпажів. Сподіваємося, що нинішнього року наша команда посяде гідне місце у цьому змаганні.
“Зоря Полтавщини”, 21 липня, 7 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.