“Маяківська свіжина” і корисна, і смачна

село”. У магазині можна купити все, що вирощують і виробляють в агрофірмі, – свиняче і яловиче м’ясо, понад 25 видів варених і копчених ковбас, крупи, овочі, мед, цукор, олію, хлібобулочні вироби.
На відкриття магазину “Рідне село”, окрім численних мешканців мікрорайону, завітали голова обласної ради Олександр Удовіченко, заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Володимир Андрієнко.
– Відкриття цього фірмового магазину – яскравий приклад відмінної роботи вітчизняного товаровиробника, який працює у замкнутому циклі: від поля і ферми – до фірмової торгівлі. Це гарантує якість кінцевої продукції. Тим більше, коли підприємством керує така людина, як Герой України Тетяна Корост, і на сьогодні очолювана нею агрофірма є кращою не лише на Полтавщині, а й в Україні, – зазначив голова облради Олександр Удовіченко. – Обласна і міська влада радо пішли назустріч такому виробникові й надали в оренду приміщення магазину.
– Сьогодні ми започатковуємо нову традицію – менше споживати імпортного м’яса невідомої якості, а віддавати перевагу перевіреному, полтавському, – зазначив заступник голови облдержадміністрації Володимир Андрієнко. – В умовах, коли в питанні харчування людей немає чіткої державної політики, у нас є політика Полтавщини, котру визначають такі мудрі керівники, як Тетяна Корост. І відкриття цього фірмового магазину – хороший приклад того, що в сільському господарстві наша область не пасе задніх.
– Наше підприємство хоче бути надійним постачальником високоякісної продукції і започаткувати український стандарт, який був би кращим за європейський, – сказала голова правління ТОВ “Агрофірма “Маяк”, Герой України Тетяна Корост, вітаючи перших покупців. – Коли ви скуштуєте наші вироби, то згадаєте смак продуктів недавніх часів, які виготовлялися за вимогами Держстандарту. Ми працюємо за тими ж стандартами.
Переконатися у сказаному гості першого фірмового магазину ТОВ “Агрофірма “Маяк” “Рідне село” змогли самі. Усіх щедро пригостили ковбасами, салом ТМ “Маяківська свіжина”.
Зоря Полтавщини, Вівторок, 21 липня 2009 р., 2 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.