Чотири авто зіштовхнулися в диму

А днями у Котелевському районі через “димову завісу” на дорозі зіштовхнулося чотири автомобілі. Як повідомляють в управлінні з питань НС облдержадміністрації, це сталося на 20-му кілометрі автомобільної дороги Мала Рублівка – Полтава. Хтось випалював суху траву на узбіччі дороги. Густа димова завіса протягнулася дорогою більше 50-ти метрів, при цьому на деяких ділянках вогонь перекинувся на кущі та дерева.
Один із водіїв зупинив свій автомобіль через погану видимість. Його ударило авто, що рухалося позаду. Згодом на дорозі вже чотири автомобілі – “ВАЗ-2101”, мікроавтобус “Даймлер-Крайслер”, “КІА” та “ЗАЗ-Таврія” – утворили аварійну “пробку”. Знайти вихід із димової пастки водії змогли тільки після того, як на місце прибула команда пожежно-сторожової охорони із найближчого села та загасила полум’я.
У результаті дорожньої пригоди постраждали пасажири “КІА” та “Таврії” – 71-річний чоловік та 17-річна дівчина. Їх доставили в Котелевську центральну райлікарню.
Внаслідок спалювання сухої трави у Кобеляцькому районі ледь не загорівся ліс. Біля села Жирки зайнявся лісовий масив, який належить ДП “Держагролісгосп”. Згоріло 5 га лісової підстилки. Рятувальники СДПЧ-28, МПО села Білики та смт Н.Санжари, працівники Кобеляцького лісництва встигли врятувати 400 га лісу віком від 50 років.
Зоря Полтавщини, Четвер, 30 квітня 2009 р., 8 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.