Нічия на користь уболівальників

Нічия ж передбачає повторний герць на іншому полі суперників, де гра до переможного результату може тривати і в овер-таймі,
і в дуелі пенальтистів із воротарями. Тож “сухий” рахунок півфінального матчу в Харкові, де минулої середи зустрічалися “Металіст” та “Ворскла”, зумовив інтригу тепер уже двобою цих команд.
Гра в Харкові загалом була не вельми видовищною, особливо в першому таймі. Запам’ятався лише момент, коли Джексон за хвилину до перерви з вигідної позиції пробив м’яч повз Долганського, а заодно й у стійку воріт останнього. Харків’яни і в другому таймі володіли ініціативою, однак не змогли подолати щільний захист гостей. На масовані атаки господарів поля “Ворскла” відповідала досить небезпечними контратаками, але при їх завершенні Янузі, Главіні й Маркоскі бракувало точності ударів. До того ж Ярмаш та Кулаков були надто заклопотані захистом, щоб встигнути ще й на підмогу передній лінії команди.
У цьому матчі за “Ворсклу” виступали: Долганський, Медведєв, Краснопьоров, Даллку (Чичиков, 88), Ярмаш, Кулаков, Чеснаков, Деспотовські, Маркоскі, Главіна, Янузі (Ярошенко, 90+1).
Повторний матч відбудеться в Полтаві 13 травня. Цього ж дня свій перший (можливо, єдиний) матч 1/2 фіналу Кубка України проведуть “Динамо” та “Шахтар”.
Зоря Полтавщини , П’ятниця, 24 квітня 2009 р., 15 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.