Весняні турботи «Ниви»

– Чіткому ритму робіт сприяють не тільки заздалегідь ретельно відлагоджені техніка та причіпні агрегати і знаряддя, – говорить заступник директора підприємства Дмитро Тищенко, – а й достатні запаси міндобрив, пального, насіння.
Цьогорічної весни у СПОП “Нива” під зернові та технічні культури відведено понад дві тисячі гектарів землі. Під кормові культури піде теж чималенька площа – 1214 гектарів. Така увага кормам обумовлена спеціалізацією підприємства, яке утримує на своїх фермах більше трьох тисяч голів великої рогатої худоби і шість тисяч свиней. Лише торік було вироблено 3140 тонн молока і 522 тонни м’яса. Тож не дивно, що очолюване Володимиром Нікітенком СПОП “Нива” вважається одним із найрентабельніших  у Гадяцькому районі. Трудівники підприємства регулярно і в повному обсязі отримують зарплату, а в минулому році, окрім неї, одержали по півтонни кукурудзи. Тому й бажаючих працювати в “Ниві” ніколи не бракує.
Не скаржаться на підприємство і орендодавці, чиї земельні паї на території Краснолуцької сільської ради знаходяться в обробітку “Ниви”: з людьми тут завжди розраховуються вчасно. І за своє майбутнє орендодавці спокійні, бо вже переконалися, що Володимир Нікітенко та його трудовий колектив живуть не одним днем. Зокрема, за останні кілька років технічний парк підприємства поповнився шістьма новими потужними зернозбиральними і кормозбиральними комбайнами.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.