Із газом – без проблем

Водночас, за словами Сергія Ясинського, в області виконується розпорядження уряду щодо максимальної заміни газу альтернативними джерелами енергії та впровадження енергозберігаючих технологій.
Кременчуцька ТЕЦ, яка обслуговує майже 2/3 наддніпрянського міста, вже на 50% переведена на роботу з використанням мазуту замість природного газу. Також в області розробляються програми з переведення котелень на роботу з використанням електроенергії та інших альтернативних джерел енергії. Зокрема, буде врахований і досвід “Полтававодоканалу”, який запропонував відбирати тепло зі стічних вод за допомогою спеціальних теплонасосів. Економія енергоресурсів жодним чином не позначиться на якості послуг, які надають населенню теплопостачальні підприємства області.
Від редакції. Як пояснив, коментуючи ситуацію, начальник Кременчуцького лінійного виробничого управління магістральних газопроводів УМГ “Черкаситрансгаз” Андрій Мандра, управління забезпечує Полтаву, Кременчук, Комсомольськ природним газом місцевого видобутку. Обсяги газопостачання побутових споживачів не зменшено. Водночас, відповідно до наказу НАК “Нафтогаз України”, дещо зменшено тиск газу, що надходить на промислові підприємства.
”Зоря Полтавщини”, 1-2 стор., 13_01_09
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.