Новорічна ялинка запалює вогні

Цілий рік чекала малеча приходу Діда Мороза та Снігуроньки, подарунків і зимових розваг.  І ось нарешті свято розпочалося! Улюблені герої з’явилися на спеціально зведеній сцені майдану, а разом із ними – казкова Фея, символи 2008 та 2009 років Мишка і Бичок, молодіжні творчі колективи, рок-ансамбль Дідів Морозів… Вони співали про трьох білих коней – грудень, січень і лютий, про зиму, що жила у лісовій хатинці, синій іній і хурделицю.
Урочисто запалити вогні на ялинці запросили міського голову Полтави Андрія Матковського (на фото). Він привітав полтавців із початком зимових свят, побажав усім здоров’я і злагоди в родинах, успішного року, а діткам – дочекатися омріяних подарунків.
Центральні вулиці й парки обласного центру сяють святковою ілюмінацією. А між  ЦУМом і комплексом “Злато місто” працює “Козацький табір” – новий проект міської ради в рамках акції “Купуй полтавське” (на фото). У стилізованих яскравих павільйонах мешканцям та гостям міста пропонують козацькі пундики, полтавські галушки та інші народні страви. Також планується проведення традиційних Різдвяних вечорниць.
Новорічні ялинки засяяли в усіх містах і райцентрах області, у селах краю.
“Зоря Полтавщини”, 3 стор.,24_12_08
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.