Святий Миколаю, ми тебе чекаємо!

Акція “Діти – дітям”, якою від самого початку опікується Товариство Червоного Хреста, цього року зібрала ще більше коло добродійників, до того ж –  і школярів, і дорослих друзів бібліотеки.
 Про акцію та її учасників розповіли директор бібліотеки Леонід Чобітько і провідний редактор Наталія Граїцька, привітавши дітей із днем Святителя Миколая. А численні подарунки, зібрані полтавськими школярами та студентами, як і щороку, будуть передані діткам, котрі змушені зустрічати свято в лікарнях, у притулку. Одержать подарунки і самотні люди поважного віку.
У рамках акції реалізували і спільний проект всеукраїнська громадсько-політична газета “Зоря Полтавщини” та поет, лауреат літературно-мистецької премії імені Василя Симоненка і всеукраїнського конкурсу “Майстер” Володимир Слєпцов. Діти одержать сотні примірників його книг, їм же й адресованих. Це, зокрема, збірки віршів, акровіршів та загадок “Мамина земля”, “Польова знахідка”, збірники пісень “Поле, рідне поле”, “Загадкова світлиця”.
Прибув на свято з подарунками також давній друг бібліотеки, голова полтавського земляцтва у Санкт-Петербурзі Михайло Волик.
У концертно-театралізованому дійстві діти самі розповіли про численні свята грудня та найулюбленіше з них – Святого Миколая.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 19 грудня 2008 р., 17 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.