Спортивні вершини “Зорі Полтавщини”

По ходу гри "Зоря Полтавщини" поступалася їй – 0:3, але, проявивши бійцівські якості, виборола перемогу. Остаточний рахунок зустрічі – 6:4 на користь зорян. Після цього один із гравців "Полтавщини-Спорту" подав протест головному судді, мотивуючи тим, що команда футболістів "Зорі Полтавщини" сформована без урахування штатної належності гравців. Але суддівській колегії були надані відповідні документи, які засвідчували кожну особу спортсмена – як штатних, так і позаштатних кореспондентів. У підсумку ж турніру зоряни, перемігши усіх своїх суперників, здобули з міні-футболу золоті медалі та кубок. На останню гру з командою газети "Коло" команда часопису "Полтавщина-Спорт" не вийшла. Їй було зараховано технічну поразку. Тож команда "Кола" зайняла друге місце, а "Полтавщини-Спорту" – третє.
У змаганнях із волейболу головна боротьба розгорнулася між спортсменами "Зорі Полтавщини" і телеканалу ІРТ. Знову ж таки до середини матчу зоряни поступалися телевізійникам, а потім гра пішла майже на рівних. І тільки під завісу матчу зоряни почали перегравати суперників на кілька очок, перемігши з рахунком 25:20. Відтак у команди "Зорі Полтавщини" – перше місце, у волейболістів ІРТ – друге, ОДТРК "Лтава" – третє.
Шахісти – представники "Зорі Полтавщини" Іван Носівець та Віта Малимоненко принесли нашій редакції загальнокомандне перше місце. У змаганнях із настільного тенісу зоряни Маргарита Мочалова була другою, а Анатолій Ткаченко – п'ятим. У загальнокомандному заліку – друге місце.
Підбивши підсумки спартакіади, головний суддя, суддя І категорії Тетяна Бабіч оголосила результати змагань. Перше місце та головний Кубок здобула "Зоря Полтавщини", на другій сходинці – команда ІРТ, третіми стали спортсмени з обласної державної телерадіокомпанії "Лтава".
Від редакції: "Зоря Полтавщини" дя
кує своїм співробітникам та позаштатному активу, які взяли участь у змаганнях. Ми також вдячні суперникам за красиву гру, якою вони створили змагальний дух на цьому святі спорту. Зичимо усім нових звершень і перемог як у спорті, так і на журналістській ниві.
Хочемо також наголосити, що справжня газета – це не лише її штатні працівники, а й дописувачі, позаштатні помічники, читачі й шанувальники, завдяки яким видання має авторитет. Це ще раз підтвердила спартакіада."
“Зоря Полтавщини”, 1 стор., 17_12_08
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.