Наркоманія виліковна

Впродовж одинадцяти років фахівці клубу допомогли позбавитися наркотичної залежності багатьом полтавцям, мешканцям інших регіонів, а також іноземцям. На базі організації діє багато проектів допомоги наркозалежним, чи не наймасштабнішим із яких є Центр ресоціалізації наркозалежної молоді “Терапевтична спільнота “Модулор”.
В основу його діяльності було покладено програму класичних терапевтичних спільнот, які успішно діють у США та Західній Європі. Програма адаптована до наших умов та менталітету. Персонал центру має відповідний досвід і кваліфікацію, проходив стажування в Німеччині, США, Польщі, Швейцарії. Основним завданням є повернення у суспільство молоді, яка страждає від наркозалежності, надання їй комплексної соціально-психологічної допомоги, відновлення психічної рівноваги, фізичної активності. Після курсу програми випускникам надається психологічна підтримка.
Центр ресоціалізації наркозалежної молоді “ТС “Модулор” знаходиться за адресою: Полтавська обл.,  Решетилівський р-н, с. Жовтневе, вул. Мічуріна, 1-в.
Прийом до центру відбувається в ГО “Клуб “Квітень” за адресою: м. Полтава, вул. Котляревського, 1/27, к. 611.
Тел. для довідок: 8 (0532) 56-25-70, 50-07-52.
“Зоря Полтавщини”, 3 стор., 17_12_08
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.