Спорт

У підсумку переможцями стали вихованці ВТУ љ 7 міста Кременчука. На другому місці – спортсмени Полтавського професійного ліцею транспорту, на третьому – представники ПТУ љ 9 міста Полтави.
Після змагань із футболу, легкоатлетичного кросу та міні-футболу лідирує команда ВПУ љ 7 міста Кременчука.
***
У Кобеляках відбулися зональні змагання першості України з міні-футболу серед дівчат 1994 року народження. У підсумку змагань турнірна таблиця має такий вигляд:
1. "Біличанка" (смт Коцюбинське, Київська область) – 5 перемог.
2. "Жайвір" (м.Шпола, Черкаська область) – 4 перемоги.
3. "Надія" (м.Гребінка) – 3 перемоги.
4. "Тальне" (Черкаська область) –1 перемога та 1 нічия.
5. "Лідер" (м. Кобеляки) – 1 перемога.
6. "Лебедин" (Черкаська область) – 1 нічия.
Крім цієї, були групи в м. Івано-Франківську, Чернігові, Донецьку, Харкові. З кожної групи по дві перші команди виходять у вищу лігу, 3–4 команди – в першу лігу, 5–6 – у другу лігу. У розіграші взяли участь 25 команд.
***
Обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" організував акцію "Спорт для всіх у кожному гуртожитку". Учасниками акції були студенти вищих навчальних закладів Полтави, які проживають у гуртожитках. Проведені змагання з чотирьох видів спорту: баскетболу, волейболу, міні-футболу та настільного тенісу.
У загальнокомандній першості перше місце здобули спортсмени Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, на другому місці – студенти Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, на третьому – представники Полтавської державної аграрної академії.
***
У Луцьку завершився чемпіонат України із дзюдо серед юнаків та дівчат до 15 років.
Представники Полтавщини на цих змаганнях вибороли золоту та бронзову нагороди і в загальнокомандному підсумку зайняли восьме місце серед 25 команд. Переможцями у командному заліку з великим відривом стали представники міста Києва. На другому місці – дзюдоїсти Івано-Франківської, а на третьому – Одеської областей.
***
У Комсомольську обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провів V обласну спартакіаду серед ветеранів фізичної культури і спорту Полтавщини "Спорт для всіх – радість життя". Серед її учасників – ветерани спорту області, жінки від 35 років та чоловіки від 40 років. Змагання проведені з трьох видів спорту: футболу, волейболу та настільного тенісу.
Загальнокомандні місця розподілилися таким чином: перше місце зайняли спортсмени Комсомольська, друге – Кременчука, третє – Миргорода.
“Зоря Полтавщини”, 9_12_08, 2 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.