Переможців відзначено! Конкурс триває

Днями в приміщенні Полтавської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта" відбулося урочисте нагородження переможців. Листоноші, а також інструктори з передплати та начальники тих центрів поштового зв'язку, які найактивніше проводять передплатну кампанію "Зорі Полтавщини", в подарунок від газетярів отримали грошові премії, а також 100 поштарських сумок із логотипом "Зорі Полтавщини".
Головний редактор всеукраїнської громадсько-політичної газети "Зоря Полтавщини", заслужений журналіст України, голова  обласної організації Національної спілки журналістів України Григорій Гринь, вітаючи переможців, наголосив:
– Ми з вами – партнери і спільно працюємо на полтавського читача. Усі обіцянки, які даємо своїм читачам, намагаємося виконувати як щодо тематичного її наповнення, так і щодо періодичності виходу. А ви нам у цьому допомагаєте, розповсюджуючи нашу газету. Сьогодні ми вітаємо найактивніших і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в ім'я спільного процвітання.
Заступник директора з питань маркетингу та комерційної діяльності Полтавської дирекції УД ППЗ "Укрпошта" Наталія Чепурна, вітаючи своїх колег із перемогою в конкурсі, відзначила, що найактивнішими розповсюджувачами "Зорі…" є новосанжарські й лубенські поштовики, де передплатний рейтинг на нашу газету найвищий. Вона висловила сподівання, що, незважаючи на економічну нестабільність у державі, популярність "Зорі Полтавщини" – постійного і надійного партнера полтавських поштовиків – залишиться високою.
Щиро вітаючи переможців конкурсу, редколегія "Зорі Полтавщини" запрошує усіх працівників поштового зв'язку області до участі на краще проведення передплати нашої газети на 2009 рік.
“Зоря Полтавщини”, 1 стор., 2.12.08
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.