В овертаймі забракло досвіду

Однак це той випадок, коли цифри на табло не відображають напруги захоплюючого й безкомпромісного поєдинку, який вперше в нинішньому турнірі Суперліги завершився п’ятихвилинним овертаймом. Рахунок же основного часу – 63:63.
І за півтори хвилини до закінчення овертайму він був практично рівним – 72:71. Але саме в цей момент гості залишилися на майданчику без своїх провідних гравців – Ярутіса, Івшина, Сератавічуса, Кєжа, в яких вичерпався запас фолів. Тож більш досвідчені майстри “Хіміка” вміло скористалися сприятливою нагодою і впевнено довели гру до переможного кінця.
Таким чином у семи турах першого кола БК “Полтава”, здобувши одну перемогу, займає з вісьмома очками останнє місце в турнірній таблиці. Лідирує БК “Київ”, який має в активі 14 очок. В “Азовмаша” – 12, “Хіміка” і БК “Донецьк” – по 11, у МБК “Миколаїв” – 10, “Сумихімпрома” і БК-93 “Пульсар” – по 9. На думку баскетбольних фахівців, БК “Полтава” у другому колі спроможний істотно поліпшити свій очковий запас. Адже команда дебютанта Суперліги була остаточно сформована ледь не перед самим початком змагань і не мала часу для належної підготовки. В ході ж турніру вона набуває дедалі більшої зіграності, а відтак помітно зріс і клас її майстерності.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.