“Студент року-2008” вчиться в техуніверситеті

За надзвичайно активної підтримки своєї команди та уболівальників Іван  зумів перемогти суперників із шести вищих навчальних закладів Полтави і Кременчука.   Він же отримав нагороду у номінації “Талант року” й відтепер, як переможець обласного турніру,  представлятиме нашу область на всеукраїнському конкурсі.
Срібного призера змагань – Сергія Бутенка з Полтавської державної аграрної академії, переможця у номінації “Кращий репортаж” і володаря спеціального призу від спонсорів за влучний слоган, – після проголошення результатів група підтримки підкидала вгору просто на сцені. Третє місце і перемогу в номінації “Найкраща реклама” виборов курсант Полтавського військового інституту телекомунікацій та інформатизації Національного технічного університету України “КПІ” Сергій Ткачук, який представив найвдаліші ідеї сучасних піар-технологій.
Нагороди у різних номінаціях отримали інші учасники цьогорічного фіналу “Студента року”. Ольга Павлова з Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого підкорила музичними талантами та ерудицією. Кирилу Безверхому з Полтавського університету споживчої кооперації України не було рівних у відео на армійську тему. Студентка Української медичної стоматологічної академії Аліна Хрієнко отримала номінацію “За визначні досягнення”. Нагорода “За нове мислення” дісталася представнику Кременчуцького інституту Дніпропетровського університету економіки та права, майстру імпровізацій  Сергію Гориславцю. До речі, студент цього вузу Артем Блінов був минулорічним переможцем і обласного туру, й всеукраїнського фіналу “Студента року”, що проходив також у Полтаві.
Зі студентським святом, з десятиріччям яскравого молодіжного конкурсу учасників і глядачів привітали голова журі – голова обласної державної адміністрації Валерій Асадчев, голова ради ректорів вищих навчальних закладів Полтавського регіону Володимир Онищенко, заступник міського голови Полтави Лариса Семеняга, беззмінний  автор і керівник проекту “Студент року” Сергій Шахов. Співав для присутніх переможець конкурсу 2004 року, фіналіст проекту “Шанс” Андрій Діденко. Організаторами феєричного шоу виступили Інститут демократичного суспільства, облдержадміністрація, обласна рада та  Полтавський міськвиконком, молодіжна адміністрація Полтавщини, молодіжний парламент і студентська рада м. Полтави.
З ювілеєм, молодіжний проект!
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.