Аварії стають штатними ситуаціями?..

Як пояснили в прес-службі ВАТ “Полтаваобленерго”, 18 лютого, близько 2-ї години, вийшов із ладу кабель живлення мікрорайону. Внаслідок спрацювання аварійних систем захисту електромереж були відключені від електропостачання житлові будинки мікрорайону Половки, селища Яр, а також дві котельні (по вул. Маршала Бірюзова, 90, та провулку Космічному, 9).
Тимчасово мікрорайон був підключений до резервного кабеля живлення, в цей час велися ремонтні роботи з відновлення електропостачання. А 19 лютого о 5 годині 10 хвилин у Київському районі м. Полтави знову спрацювала аварійна система захисту електромереж, і знову від електропостачання були відключені котельня по вул. Курчатова, 11, та житлові будинки мікрорайону Половки.
Фахівці ВАТ “Полтаваобленерго” провели ремонтні роботи, а близько 10-ї години 19 лютого подачу електроенергії було відновлено.
Аргументи, наведені енергетиками, нібито й вагомі, але ж кабель живлення зненацька з ладу не виходить. Та й споживачам від того, що неполадки трапляються з такою періодичністю, тепліше аж ніяк не стає.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.