Полтавщина

Новітній тренажер

Данило БІЛОДІД
Журналіст
Кременчуцький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою став першим серед навчальних закладів України, в якому відпрацювання навиків стрільби з вогнепальної зброї відтепер проводиться з використанням новітніх інтерактивних технологій. Завдяки допомозі управління освіти і науки облдержадміністрації ліцей придбав інтерактивний лазерний тир – апаратно-програмний комплекс, який дозволяє імітувати стрільбу макетами реальної вогнепальної зброї по статичних та динамічних цілях.
Нещодавно тут відбулася презентація тиру новітнього покоління, на яку були запрошені представники силових структур, керівництва міста, журналісти.
– Головна мета презентації, – зазначив начальник ліцею підполковник Володимир Поляков, – показати можливості й переваги інтерактивного тиру. Для навчальних закладів – при початковій стрілецькій підготовці, для військових частин – при вогневій підготовці молодого поповнення, для міліцейських структур – відшліфування навиків стрільби по рухомих цілях та мішенях.
Переваги такого тренажеру безперечні. Це і велика кількість різноманітних рухомих цілей – від мішеней до зображень людей, що дозволяє урізноманітнити процес навчання, і простота в експлуатації, абсолютна безпечність, можливість використання у будь-яких приміщеннях, і безліч учбових програм.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.