Живи безпечно, з вогнем не жартуй, рідних і друзів до цього гуртуй

У Полтаві пройшов обласний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників (ДЮП). Його учасники змагалися у чотирьох конкурсних епізодах: “Візитка”, “Домашнє завдання”, “Плакат соціальної реклами” та “Безпечна прогулянка”.
Для конкурсних завдань школярі підготували тематичні творчі роботи, а під час турніру демонстрували глядачам та журі вокальні, хореографічні здібності, змагалися на краще знання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, вправлялися у влучності, кмітливості, силі, виконуючи завдання “Порятунок потопаючого” та “Влучний ствольщик”.
Виступи команд були веселі, яскраві та водночас містили багаж життєво важливих знань. Кожний загін ДЮП намагався якнайзмістовніше донести до глядачів основи вмінь та навичок, що допоможуть людині уникнути у повсякденному житті лиха від пожеж чи будь-яких інших надзвичайних подій.
Виступи конкурсантів оцінювало журі у складі представників департаменту освіти і науки облдержадміністрації, обласної організації добровільного пожежного товариства України, співробітників управління ДСНС та працівників навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Полтавської області.
За підсумками змагань перемогу здобула команда ДЮП “Полум’яні серця” з Полтавської ЗОШ №38 (на фото), друге місце виборола команда “Вибір” із Кременчуцької ЗОШ №17, третьою стала команда Розсошенської гімназії Полтавського району. Всі призери отримали грамоти та цінні подарунки. Команда – переможниця обласного етапу візьме участь у Всеукраїнському фестивалі Дружин юних пожежників.

Відділ інформації УДСНС України
в Полтавській області

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.