Путівник по реформах

Книга під такою назвою вийшла у світ при підтримці Посольства Фінляндії в Україні. Видання розроблене громадською організацією “Інтерньюз-Україна” і має на меті допомогти розібратися в заплутаному лабіринті 17 ключових реформ, що найбільше турбують суспільство.
На початку серпня в офісі ГО “Інтерньюз-Україна” відбулася презентація книги. Офіційну частину відкрив директор із програмної діяльності “Інтерньюз-Україна” Андрій Кулаков: “Для країни, що проходить серйозний та масштабний період змін, “Путівник по реформах” – так само незамінна книга, як і туристичний путівник для мандрівника. Сподіваємося, що вона наштовхне на вивчення процесів реформування та активне включення у контроль за здійсненням реформ”.
Над проектом “Путівника…” працювала експертна рада у складі провідних фахівців із кожної з досліджених реформ. Випуску та презентації книги передували місяці підготовки, інтерв’ю з експертами і створення аналітичних матеріалів. Електронна версія книги є у вільному доступі в Інтернеті – завантажуйте на сайті проекту http://reformsguide.org.ua/.
Також найближчим часом вийде й переклад книги англійською мовою. Стежте за новинами на “Фейсбук”- сторінці “Путівника…” – https://www. facebook.com/reformsguideua/

Світлана СТЕШЕНКО
Журналіст

Довідка “ЗП”.
Громадська організація “Інтерньюз-Україна” була створена у 1996 році. У 2003-му отримала статус міжнародної громадської організації. Її діяльність спрямована на розвиток незалежних і плюралістичних ЗМІ в Україні, підвищення стандартів роботи журналістів, удосконалення законодавчої бази, що регулює відносини в сфері медіа, підтримку євроінтеграційних процесів, розвиток демократії та основ громадянського суспільства. Місія організації полягає в утвердженні європейських цінностей в Україні через становлення успішних медіа-засобів масової інформації.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.