На ниві ветеранській

У ці серпневі дні сімдесятиріччя відзначає голова ради обласної організації ветеранів, кавалер ордена “За заслуги” ІІІ ступеня Віктор Іванович Тесля.
Його трудовий шлях починався за кермом трактора, далі – навчання в технікумі, служба в армії. Згодом після закінчення вузу, де здобув фах вченого агронома, працював заступником голови, головою колгоспу, керівником сільгосппідприємства в Зіньківському районі, чотирнадцять років очолював Чутівську районну державну адміністрацію. І завжди був принциповим, компетентним організатором, керівником.
Коли прийшла пора заслуженого відпочинку, Віктор Іванович Тесля знову взяв на свої плечі дуже нелегку ношу: очолив ветеранську спільноту області. Разом із ветеранським активом він чимало зробив і робить для соціального захисту людей золотого покоління, за що йому шана і повага.
Наш дорогий ювіляр – прекрасний сім’янин, дбайливий чоловік, батько, дідусь. Завжди знаходить час для спілкування з родиною, особливо з любимими внучками Аліною і Маріанною.
Вельмишановний Вікторе Івановичу! Члени президії ради обласної організації ветеранів, весь ветеранський актив Полтавщини щиро вітають Вас зі славним сімдесятиріччям, бажають доброго здоров’я, активного довголіття, особистого щастя, наснаги в подальшій діяльності на ветеранській ниві.
Нехай благословенними будуть Ваші справи на благо людей. Миру і спокою Вам і Вашим рідним та близьким, радості і здійснення найсвітліших бажань.

Президія ради
обласної організації ветеранів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.