“Ворскла” – “Динамо” – 0:0

…І після першого тайму і по завершенні гри уболівальники вітали улюблену команду оплесками, оваціями і стоячи. “Ворскла” гідно виглядала в матчі з віце-чемпіоном і представником України в Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Полтавці чинили опір, навантажували оборону “біло-синіх” і при можливості контратакували, хоча й без везіння не обійшлося.
Перший тривожний дзвіночок пролунав для гостей уже на 12-й хвилині, коли Віда прогавив вихід Коломойця. Одним із героїв матчу став воротар ворсклян Ткаченко, який замінив травмованого Шуста. Олександр відразу увійшов у гру, тричі виручив свою команду в дуже непростих моментах, ще разів зо три (як мінімум) пані Фортуна була на боці воротаря.
А на 35-й хвилині сталося справжнє футбольне диво. Після помилки гравців “Ворскли” один на один із голкіпером вийшов Ярмоленко, лідер команди не наважився самостійно вирішити долю епізоду і віддав пас на Гармаша. Пас вийшов хорошим, але Денис не реалізував стопроцентний шанс. У порожні ворота не влучив Гармаш, м’яч від штанги відскочив до того ж Ярмоленка, Андрій сходу пробив – знову йому ніхто не заважав, але шкіряний полетів набагато вище воріт. До кінця тайму м’яч, немов зачарований, не йшов у ворота. У другому таймі таких моментів стало ще більше, гості наростили тиск на ворота Ткаченка до неймовірного – “Ворскла” трималася. Іноді проходили комбінації полтавців у відповідь, але результат – нулі на табло.
Нічого дивного в нульовій нічиїй немає, при безлічі створених моментів нічия – закономірний підсумок зустрічі. “Динамо” домінувало, закривало суперника на його половині поля, майже безперервно атакувало, але не реалізувало моменти… З іншого боку, “Ворскла” вкотре довела, що є дуже незручним суперником для “Динамо”, в останніх трьох матчах кияни не можуть обіграти “біло-зелених”.
За ФК “Ворскла” грали: Шуст (Ткаченко, 6), Ребенок, Даллку, Чижов, Коломоєць (Загорулько, 90+3), Матвієнко, Чеснаков, Шарпар, Кадімян (Одарюк, 83), Скляр, Пердута.
Результати інших матчів четвертого туру: “Карпати” – “Сталь” – 3:1, “Шахтар” – “Маріуполь” – 3:1, “Чорноморець” – “Олександрія” – 2:2, “Зірка” – “Верес” – 1:3, “Зоря” – “Олімпік” – 0:2.

Віктор КІКОТЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.