Перший етап здолали не всі

Відбулися повторні матчі кваліфікації у Лізі чемпіонів та Лізі Європи. Київське “Динамо” у третьому відбірному раунді Ліги чемпіонів у Швейцарії програло команді “Янг Бойз” (0:2) і за підсумками двох матчів (3:1 і 0:2) вибуло з турніру. Натхненні перемогою на своєму полі кияни “наступили” на ті ж граблі самовпевненості, що і “Шахтар” рік тому. Тепер кияни гратимуть у Лізі Європи.
ФК “Олександрія” у Лізі Європи з мінімальним рахунком (1:0), але переконливо вдома переграв румунську “Астру” і, враховуючи нульову нічию на виїзді, продовжить боротьбу. На жаль донецький “Олімпік” завершив дебютний похід у Єврокубку, програвши в Греції “ПАОКу” – 0:2. Попередня зустріч завершилася з рахунком 1:1.
За підсумками жеребкування, яке відбулося 4 серпня у штаб-квартирі УЕФА в Ньоні (Швейцарія), в раунді плей-оф Ліги Європи “Динамо” (Київ) зіграє з португальським клубом “Марітіму” з міста Фуншал, а “Олександрія” – з білоруським “БАТЕ” з Борисова. Матчі відбудуться 17 та 24 серпня. 22 переможці раунду виступлять у груповому турнірі. До них приєднаються 16 клубів, які отримали прямі путівки, та 10 клубів, котрі програли в раунді плей-оф Ліги чемпіонів. Жеребкування – 25 серпня.

Віктор КОСТЯНТИНІВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.