Ювілей – для малят і батьків

Глобинський дитсадок № 3 “Ясенок” виховав багато поколінь юних глобинчан. Нещодавно цей дитячий заклад відзначив піввіковий ювілей. У міській раді розповіли, що просторе приміщення збудуване в 1967-му за кошти тодішнього колгоспу “Росія”. Того ж року дитячий садочок прийняв перших малят. Багато літ минуло відтоді, сотні вихованців розлетілися по світу. Та в усіх залишилися теплі спогади про дитинство.
В святково прикрашеному залі зібралися ветерани праці, колишні випускники закладу, батьки сьогоднішніх вихованців, гості з міської ради. Готуючись до ювілею, колектив на чолі з керівником Ольгою Самодуровою підготував концертну програму: виступи дітей, вихователів, самодіяльних колективів. Долучилися мами й тата нинішніх дитсадківців.
Багато добрих слів було сказано про колишніх працівників “Ясенка” Лідію Савченко, Любов Журавську, Тамару Токаренко, Марію Кривокоченко, Аллу Хименко, Надію Ричко, Любов Манько, Надію Лазебу, Анастасію Коваль. Ветеранам дошкільної освіти вручили квіти та подарунки. Найбільшим знаком поваги для них було відчуття того, що їх пам’ятають і люблять вже дорослі колишні вихованці – ті хлопчики й дівчатка, котрі колись за руку з мамами вперше переступили поріг дитсадка…
Валентина ПЕТРЕНКО.
Глобинський район.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.