“Тато Фест” та інші події

Ініціатором свята батька в наймолодшому місті Полтавщини, де живе чимало молодих сімей,став відділ у справах сім’ї та молоді виконкому Горішньоплавнівської міської ради, залучивши підприємців, народних умільців, артистів. Подяками від міської влади нагородили кращих татусів за пропозиціями громадських організацій. Багато теплих слів було сказано чоловікам, відзначені їхні батьківські таланти, вміння виховувати дітей, бути беззаперечним авторитетом для них, повідомили в міській раді.
Особлива категорія – господарі тих сімейств, де підростають діти з обмеженими фізичними можливостями, бо все життя таких родин підпорядковане дитині.
Ось прізвища найкращих татусів міста, оголошені на святі: Володимир Післяк, Сергій Лисенко, Володимир Кукуєв, Роман Романюка, Микола Попльонтаний, Андрій Корнатий, Василь Очередник, Василь Заочинський, Олександр Безуглий.
Були показані співочі, музичні, поетичні таланти чоловіків, вміння приготувати обід чи організувати пікнік на природі. Лідирував серед татусів батько одинадцяти дітей Андрій Корнатий. Для малюків, які підтримували своїх тат, проводилися конкурси та змагання. Усі діти і найактивніші родини отримали подарунки.
***
Кременчуцький парк Миру зібрав охочих відвідати велике сімейне чотиригодинне дійство “Тато Фест”, що присвячувалось Міжнародному дню батька.
Учасників і гостей зустрічали ляльки-велетні, живі скульптури в історичних образах. Справжні чоловічі “татусеві” професії презентували національна гвардія, національна поліція, пожежно-рятувальні служби тощо. Відбулися тато-парад, виставка “крутих” автомобілів, різноманітні ігри і розваги для дітей та батьків, майстер-класи, святковий концерт, ярмарок народних майстрів і багато іншого. Організувала перший в місті “Тато Фест” громадська організація “Ай лав Кременчук”.
***
Малеча з Лохвицького дитсадка “Теремок” показала, як любить найрідніших людей – татусів, запросивши своїх сильних, сміливих, кмітливих і спритних тат на музично-спортивне свято до Дня батька. Діти присвятили їм віршики і пісні, а ті разом із малечею позмагалися на “Веселих стартах”, пограли в ігри. Татусі дошкільнят враз помолодшали і згадали, як самі були хлопчиськами-непосидами. Адже усі дорослі – родом із дитинства.

Підготувала
Анна ДОРОШЕНКО.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.