У Полтаві пошкодили стели Героям Майдану та полеглим учасникам АТО

Відбулося це перед Днем пам’яті та примирення. Правоохоронців викликали перехожі, які побачили наслідки скоєного, зазначили у відділі комунікації поліції Полтавщини.
“На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В ході роботи встановлено, що стела (“Героям Майдану”. – Ред.) була облита невідомою займистою речовиною та підпалена. Внаслідок горіння закоптилися фотокартки загиблих і вкрита кіптявою сама стела”, – повідомили на сайті головного управління Національної поліції в Полтавській області. Постраждав від вандалів і пам’ятний знак полеглим воїнам АТО.
Мешканка обласного центру Ірина Іванова, яка доглядає територію довкола стел, підпал помітила під вечір. Близько 10-ї ранку, говорить, коли навідувалася до пам’ятних знаків, пошкоджень не бачила. Про це жінка розповіла журналістам телеканалу “Лтава”. Додала: вражена тим, що підпал відбувся серед білого дня і ніхто не зреагував.
Правоохоронці внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 296 (“Хуліганство”). Тривають слідчі дії.
Поліція просить полтавців, які могли бути очевидцями правопорушення, надати інформацію про обставини події та осіб, які можуть бути причетними до злочину, за телефоном: 51-77-28 або 102.

Ніна БАЙРАК
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Коментарів до запису: 1

  1. юрій сказав:

    можливо треба робити з кевлару пластику .з якого каски воєнним роблять куленепробивні.він не бється.15років тому говорили що з кевлару треба люки до теплотрас робити щоб не крали .

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.