ЗНО наближається

У  поточному році для вступу до вищого навчального закладу абітурієнти мають подати сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2016 та 2017 років. Підбиті перші підсумки реєстрації на ЗНО-2017. Так, у Полтавській області зареєструвалися 8 798 учасників (торік було 9,9 тисячі).
Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти спільно з департаментом освіти і науки Полтавської ОДА визначено 6 округів для проведення ЗНО у містах Полтава, Кременчук, Лубни, Миргород, Гадяч, Карлівка. Для проведення ЗНО буде організовано роботу 46 пунктів, з них: 12 – на базі вищих, 34 – загальноосвітніх навчальних закладів. Планується залучити до роботи в цих пунктах понад 2 тисячі педагогічних працівників області.
На інформаційній сторінці учасника ЗНО на сайті Українського центру оцінювання якості освіти з 28 квітня поточного року будуть розміщені запрошення-перепустки з інформацією про місце та час проведення зовнішнього оцінювання. Запрошення потрібно роздрукувати самостійно. В день ЗНО до пункту його проведення необхідно прибути із сертифікатом, паспортом або іншим документом (серія та номер якого зазначені в сертифікаті) та запрошенням-перепусткою. Допуск учасників до пункту проведення ЗНО триває з 10.15 до 10.50. Щоб не запізнитися, заздалегідь ознайомтеся із маршрутами, як доїхати до пунктів проведення ЗНО. Учасники, які запізнились, до приміщення не допускаються. До виходу з пункту проведення ЗНО учасник має надати уповноваженій особі УЦОЯО сертифікат для проставлення відмітки про проходження ЗНО з певного предмета. Без такої відмітки результати ЗНО вважаються недійсними.

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.