Нові КрАЗи-спецмайстерні вирушили до замовника

«АвтоКрАЗ» почав відвантаження одному із своїх іноземних замовників партію автомобілів-майстерень КрАЗ-63221 (6х6). Автомобілі виготовлені згідно з контрактом, умови якого передбачали поставку спецмайстерень на базі автомобіля 6х6 високої прохідності, обладнаних спецфургоном.
Для ефективної роботи спецтехніки в польових умовах, в умовах високих і низьких температур, при пересуванні по пересіченій місцевості, бездоріжжю є все необхідне. Високу прохідність, надійність і міцність виробу забезпечує база спецмашин – найпопулярніше шасі всюдихода КрАЗ-63221. Автомобілі виконані в стандартній комплектації, силовий агрегат – із двигуном Євро-5 і механічною КП, є передпусковий підігрівач рідини двигуна.
Автофургон українського виробництва оснащений сучасним обладнанням та інструментами, які необхідні для проведення різних ремонтних і обслуговуючих робіт, а також комфортного розміщення ремонтної бригади на випадок, коли роботи проводяться далеко від населених пунктів. Він розділений на пасажирський, енергетичний і слюсарний відсіки. У пасажирському передбачені чотири спальні місця, аналогічні залізничним, відкидний стіл, шафи для одягу. Металопластикове поворотно-відкидне вікно забезпечує хорошу освітленість і провітрювання, а вентиляційний люк – приплив свіжого повітря в салон, а також служить аварійним виходом.
В енергетичному відсіку, крім іншого, є стелаж для зварювання кабелів, а також іншого допоміжного устаткування, система виведення вихлипних газів зварювального агрегата з кузова. А в слюсарній – стіл-стелаж для інструменту та іншого допоміжного обладнання, настільні свердлильний і точильний верстати, комплект різних інструментів, трифазний дизельний генератор.
Відвантаженню передувало ретельне технічне приймання спецмашин представниками замовника. Після перевірки один із інспекторів зазначив, що їхній автопарк складається на 50 відсотків із КрАЗів, в основному повнопривідна спецтехніка: автокрани, вакуумні, самоскиди, бортові машини і тягачі: «Дуже радий, що розвивається співробітництво з українським виробником – заводом КрАЗ: влітку прийшов новенький повнопривідний самоскид зі спальним місцем, виготовлений за нашим спецзамовленням, у перспективі – закупівля ще партії машин. КрАЗ – кращий автомобіль, якому завжди віддаємо перевагу. Адже ми обслуговуємо об’єкти, що знаходяться, в основному, в умовах бездоріжжя, на відстані більше 2000 кілометрів. Тому нам потрібні прохідність, надійність і висока ремонтопридатність. КрАЗ повністю відповідає цим вимогам. Крім того, машина не тільки надійна, а й проста: з нею не виникає нюансів, які не можна передбачити. Оскільки у нас половина техніки – КрАЗ, то і обслуговувати її легше. Значною перевагою є те, що йде доступний сервіс і тісний взаємний зв’язок з автозаводом. Спасибі заводу КрАЗ – все відповідає нашим технічним вимогам. З такою технікою ми спокійні за стабільну роботу наших об’єктів».

Діна СТЕГАНЦЕВА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.