Спортивний калейдоскоп

· Аматорський футбол
Завершився сезон у вищій лізі чемпіонату Полтавської області з футболу серед аматорських команд. Чемпіоном стала команда “Олімпія” з Савинців Миргородського району, “срібло” виборов “Колос” із Лазірок Оржицького, “бронзу” – “Рокита” з однойменного села Великобагачанського району. До п’ятірки лідерів увійшли також “Динамо” з Решетилівки та ФК “Велика Багачка”.
* * *
Зіграні фінальні матчі чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги Полтавської області серед юнаків 2005–2006 років народження, що пройшли на стадіоні Великих Сорочинців Миргородського району. У фінальних змаганнях взяли участь 8 кращих команд області: ДЮФШ “Ворскла”, ФК “Полтава”, ДЮСШ “Заводське”, ДЮСШ “Лохвиця”, ДЮСШ “Великі Сорочинці”, ДЮСШ “Гірник-Спорт”, ПДЮСШ імені Горпинка та ДЮСШ “Миргород”.
Перше місце посіла команда ФК “Полтава”, друге – у миргородців, третє вибороли юні лохвичани.
· Тхеквондо
У Вінниці пройшов чемпіонат України з тхеквондо серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Семеро полтавців привезли нагороди цих змагань різного ґатунку. Чемпіонами стали Катерина Ступак та Ігор Гаврилко, другі місця посіли Ростислав Єфименко і Данило Луговець, треті – Ліна Когут, Олександр Литвин, Назар Шостак.
· Гандбол
У Зінькові при підтримці районної ради і сектора в справах сім’ї, молоді та спорту РДА пройшов турнір з гандболу серед 12-річних спортсменів, присвячений пам’яті першого директора Зіньківської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з гандболу, яка нині носить його ім’я, Віталія Павловича Літвішка.
Перше місце виборола команда юнаків із Запоріжжя, “срібло” здобули господарі – зіньківці, “бронза” – у гостей з Чорноморська Одеської області. Кращими гравцями у складі господарів визнані Артем Рибалко і Максим Соловей.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.