Сторічний ювілей полтавки

Поважну дату відзначила полтавка Ганна Петрівна Дмітрієва. У 100 років жінка залишається жвавою. Любить справи робити швидко і підганяє усіх довкола. Сусіди ювілярки жартують, що влітку вона може навіть «грати» в футбол з малечею на подвір’ї. Все її життя минуло у праці, свого часу навіть на трьох роботах одночасно доводилося трудитися. Живе вона з донькою Тамілою, яка піклується про маму.
– Донька уважна до мене. Вранці, щойно прокинусь, – сніданок уже на столі. Питаю, чи допомогти чимось, а вона мені: прогуляйтеся, мамо, подихайте свіжим повітрям. Колись я піклувалась про неї, нині ж ми наче помінялись ролями, шуткую інколи, що це вона моя мама, а не навпаки, – каже Ганна Петрівна.
Народилася ювілярка у Полтаві в сім’ї коваля. Навчалась у школі №5. Під час Великої Вітчизняної працювала в їдальні військової частини, є учасницею війни. За сумлінну працю відзначена багатьма нагородами. Заміж вийшла за військового. Має доньку, внука і правнучку. Жінка гордиться своїм онуком. Розповіла, що працює він у Лондоні тренером з балету. На бабусин ювілей зібралися всі родичі.
Привітали жінку також заступник міського голови Ольга Борисенко, представники Київської районної ради Полтави. За сумлінну працю, служіння територіальній громаді міста та з нагоди сторіччя ювілярці вручили почесну грамоту з нагрудним знаком, квіти і подарунки, повідомили в прес-службі Полтавської міської ради.

Валентина ПЕТРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.