Спортивний калейдоскоп

·Дзюдо
Українські спортсмени завоювали дві медалі на черговому етапі Гран-прі по дзюдо, що проходив у хорватському Загребі. Полтавцю Дмитру Канівцю не було рівних у категорії до 73 кг: у нього – заслужене “золото”, повідомляє Федерація дзюдо України.
У Харкові на чемпіонаті України з дзюдо серед молоді віком до 23 років кременчужанка Єлизавета Каланіна, яка виступала у ваговій категорії понад 78 кг, виборола “золото” національної першості.
·Тхеквондо
В обласному центрі в СК “Спартак” завершився чемпіонат області з тхеквондо ВТФ. Традиційно основними конкурентами в боротьбі за нагороди були спортсмени з Полтави (переважно учні ДЮСШ № 4) та Кременчука (ДЮСШ № 2). За результатами турніру сформована збірна Полтавщини для участі в чемпіонаті України, що пройде у Харкові.
Кращими тренерами першості області визнали Вікторію Терещенко (Полтава) та Василя Кареліна (Кременчук), вихованці яких вибороли по 4 перших місця. Вперше змагання обласного рівня пройшли з використанням електронних шоломів та жилетів, які застосовуються на чемпіонатах країни, Європи та світу. n

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.