Полтавщина матиме своє представництво в “Українському домі”

Міжнародний виставковий конгрес-центр “Український дім” невдовзі стане столичною локацією для офіційного представництва Полтавської області. Про реалізацію такого проекту, як уже інформувала “Зоря Полтавщини”, повідомив голова Полтавської обласної ради під час відкриття Сорочинського ярмарку. За його словами, саме цей крок дозволить підвищити інвестиційну активність у області.
– “Український дім” – дипломатичний центр України, в якому щорічно відбувається понад 100 національних і міжнародних заходів. У них беруть участь близько 8000 підприємств і компаній з 60-ти країн світу. Це чудова нагода для залучення інвестицій у економіку області. Я вже запропонував організаторам Національного Сорочинського ярмарку долучитись до цієї ініціативи і об’єднати наші зусилля у створенні привабливого іміджу Полтавщини, – наголосив Олександр Біленький.
У Міжнародному виставковому конгрес-центрі “Український дім” підтвердили втілення ініціативи.
– Це крок до розширення інвестиційних можливостей регіонів України. І приємно, що саме Полтавщина виступила ініціатором такої співпраці. У численних дипломатичних заходах, які відбуваються в “Українському домі”, іноземні делегації постійно порушують питання інвестування в економіку регіонів. Особливо цікаві агросектор та видобуток корисних копалин, – зазначив директор Міжнародного виставкового конгрес-центру Юрій Стельмащук.

Микола ПРОКОПЧУК
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.