Спроможні громади – сильна держава

ПОЛТАВСЬКИХ журналістів запрошують взяти участь у конкурсі “Спроможні громади – сильна держава” – на краще висвітлення заходів Всеукраїнської акції “Децентралізаційний марафон”.
В Україні триває реформа місцевого самоврядування, яка передбачає створення об’єднаних територіальних громад. Асоціація міст України (АМУ), щоб активізувати та стимулювати процес об’єднання і формування спроможних громад, започаткувала акцію “Децентралізаційний марафон”. Експерти АМУ відвідують громади, інформують мешканців про переваги реформи, роз’яснюють процеси та етапи об’єднання, допомагають у підготовці необхідних документів тощо.
Організатори акції сподіваються на інформаційну підтримку місцевих ЗМІ. Переможців очікують грошові винагороди.
“Акули пера” змагатимуться у трьох номінаціях: “Публікація в друкованих або Інтернет ЗМІ”, “Телевізійна програма (або серія програм)” та “Радіопрограма (або серія програм)”.
Для участі у конкурсі потрібно подати заявку до регіонального відділення АМУ (вказати назву та вид ЗМІ, прізвище, ім’я автора матеріалу, контакти, гіперпосилання на матеріал, якщо він опублікований в Інтернеті) та матеріали, що були опубліковані або вийшли в ефір у період липень – жовтень 2016 року. Головна вимога – змістовне висвітлення “Децентралізаційного марафону”.
Матеріали слід надсилати на адресу: ofisreform-poltava@ukr.net
Контактні особи: Ірина Дудка, регіональний координатор проекту (0504041167), Ольга Правденко, консультант з комунікацій (0955519864).
Конкурс проводиться в рамках проекту “Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні” (ПУЛЬС), який реалізує АМУ при підтримці USAID.

Володимир ГРИГОР’ЄВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.