Юний комбінатор

Співробітники поліції Полтавщини викрили 18-річного афериста, мешканця одного із сіл Великобагачанського району, який ошукав користувачів інтернет-магазинів більш ніж на 10 тисяч гривень. Як повідомив заступник начальника ГУ Національної поліції у Полтавській області Руслан Бірюков, молодий чоловік на сайті відомого в Україні інтернет-магазину публікував оголошення про продаж товарів господарського призначення, переважно бензопил та мотоблоків, а також мобільних телефонів, за доступною ціною. Від потенційних покупців вимагав передоплату – від 150 до 2000 гривень, залежно від групи товарів.
У даний час встановлено 13 потерпілих, які пристали на умови шахрая. Серед ошуканих – одна мешканка Полтавщини, решта – жителі різних регіонів України.
Затриманому повідомлено про підозру в скоєнні шахрайств (ч. 2 ст. 190 КК України). Правоохоронці встановлюють його причетність до аналогічних злочинів на території Полтавщини, а також вкотре попереджають інтернет-користувачів про пильність та уважність під час здійснення віртуальних покупок.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.