Військові спеціалісти провели тести для “КрАЗів”

Днями важка бронетехніка КрАЗ  “Shrek” та “Fiona” проходила тестування в Державному науково-випробувальному центрі в Чернігові. Було підтверджено усі поставлені замовником технічні завдання. Опісля “Shrek” та “Fiona” разом із броньовиками КрАЗ “Spartan” та “Coguar” взяли участь у військових навчаннях на Рівненському полігоні, куди також прибули військові броньовики інших виробників.
Усю представлену на зборах техніку оглянули військові фахівці на чолі з начальником Генштабу – Головнокомандувачем Збройними силами України Віктором Муженком. Було проведено тест-драйв.
Кременчуцькі автомобілебудівники повідомили, що автомобілі “КрАЗ” під час тестових заїздів в умовах бездоріжжя виявилися найкращими за прохідністю. Ділянки на заболоченій місцевості “Shrek” та “Fiona” пройшли з легкістю, а потім ще й стали евакуаторами для учасників тест-драйву, котрі забуксували у багнюці. На військових зборах представникам МОУ також надавалася можливість керувати автомобілями на окремих ділянках полігона. У підсумку автомобілі ПАТ “АвтоКрАЗ” отримали позитивні відгуки щодо потужності та надзвичайної прохідності. Військові спеціалісти відзначили, що і легка, і важка бронетехніка КрАЗ вкрай необхідна на передовій та у військових частинах. Наголос зробили на тому, що “КрАЗи” у черговий раз довели здатність виконувати поставлені завдання в екстремальних умовах.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.