Фініш тренувального сезону

Полтавська “Ворскла” завершила другий тренувальний збір у Туреччині. В трьох останніх товариських зустрічах за участю наших земляків було зафіксовано перемогу, нічию і поразку. Спочатку “зелено-білі” у напруженій боротьбі поступилися “Ольборгу” з Данії. “Ворскляни” почали поєдинок зі стрімких атак, і вже на 8-й хвилині Громов відкрив рахунок. Полтавці продовжували контролювати хід гри і могли вразити ворота данців ще кілька разів. Втім футбольна фортуна більше їм не усміхалася. Натомість “Ольборг” у другому таймі встановив рівновагу, а за три хвилини до фінального свистка вийшов уперед – 1:2.
У матчі із китайським ФК “Пекін” наші земляки знову забили швидкий гол. На 6-й хвилині відзначився Бараннік. Незважаючи на відчутну перевагу “Ворскли”, цей м’яч у поєдинку став єдиним – 1:0.
Ще одним суперником наших земляків був казахський “Іртиш” – п’ятиразовий чемпіон своєї країни. Команди грали на зустрічних курсах, створюючи чимало небезпечних моментів для обох голкіперів, але ті надійно захищали свої ворота, і рахунок залишився “сухим” – 0:0.
“Ворскла” повернулася до Полтави, де продовжить підготовку до офіційних ігор Ліги Парі-Матч.

Роман ТКАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.