Спортивний калейдоскоп

Армспорт
На базі Полтавського кооперативного технікуму відбувся чемпіонат області з армспорту серед чоловіків, жінок, юніорів і  молодших спортсменів. У загальнокомандному заліку перше місце виборола команда Кобеляцького району, друге й третє – “Полтава-Молодь” і “Полтава-Колос”. Переможці в особистому і командному заліках увійдуть до складу збірної Полтавщини.
Баскетбол
У Кременчуці пройшов чемпіонат Полтавської області з баскетболу серед юнаків 2000 року народження, у якому змагалися 9 команд. Перше місце вибороли юнаки Полтави, друге – Кременчука, третє – Комсомольська. Далі місця розподілилися між командами Пирятина, Кременчуцького району, Чутового, Лубен, Лубенського району і Миргорода.
Гандбол
Переможцями третього традиційного відкритого чемпіонату Харкова з гандболу серед юнаків стали спортсмени із Зінькова 2003–2004 років народження. У турнірі, що проходив на базі ХНПУ ім. Г.С. Сковороди, взяли участь 5 команд.  Представники Полтавщини одразу стали фаворитами і перемогли дві команди господарів і дві – гостей із Запоріжжя. Представники Зіньківської СДЮШОР отримали золоті медалі, а Кирило Лобач – кубок кращого гравця турніру.
Хокей
У чемпіонаті України з хокею відбувся черговий тур. ХК “Кременчук” вдома переміг “Білий Барс” з Білої Церкви – 8:2.

Добірку підготувала Анна ДОРОШЕНКО.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.