Решетилівські майстри – бійцям АТО

Десять місяців несе службу в зоні АТО на сході України наш земляк із села Прокопівки Решетилівського району Григорій Репетуха. Про те, що у військових не вистачає “буржуйок”, він розповів своїй мамі. Тоді Алла Григорівна звернулася до небайдужих земляків з проханням поділитися використаними газовими балонами, щоб виготовити опалювальні пічки. І була вражена…
Мешканці райцентру і навколишніх сіл везли свої балони до майстерні приватного підприємця Василя Федорченка, котрий виготовлення “буржуйок” поставив “на конвеєр” – за два роки військових дій на Донбасі “зварив” їх зі своїм колективом уже близько сотні. З великим бажанням допомогти нашим захисникам трудилися майстри.
Днями чергову, вже п’яту, партію саморобних пічок – 30 штук – робітники підприємства завантажили на “Газель”, що надало та забезпечило пальним ТОВ “СП “НІБУЛОН”, а ще 6 “буржуйок” організатори поїздки забрали на складі Решетилівського волонтерського руху – їх виготовили в аграрному ліцеї ім. І.Г.Боровенського. До місця призначення “теплий” вантаж прибув благополучно. Там його прийняли представники військового підрозділу, де служить наш земляк. Військові були задоволені, адже компактні та мобільні опалювальні пічки нині дуже затребувані на передовій.
“Щира подяка всім, хто відгукнувся на моє прохання і допоміг нашим хлопцям”, – говорить мама Григорія Алла Григорівна Цибулько.

Любов ПАВЛЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.