Перспективи литовського напрямку партнерства

Кременчук – місто, цікаве для розвитку промислового співробітництва у міжнародному масштабі. Таку думку висловив Повноважний міністр Посольства Литовської Республіки в Україні пан Гвідас Кєрушаускас під час зустрічі з міським головою Кременчука, представниками середнього і малого бізнесу наддніпрянського міста. Зустріч із підприємцями відбулася в приміщенні Кременчуцької філії Полтавської торгово-промислової палати. Її директор Віктор Гинькут, вітаючи почесного гостя, зазначив, що багато підприємств Полтавської області, у тому числі й кременчуцьких, уже мають успішний досвід роботи із литовськими партнерами.
Гвідас Кєрушаускас, обговорюючи із кременчуцькими підприємцями подальшу співпрацю, запевнив, що литовська сторона в цьому надзвичайно зацікавлена й наразі реалізує послідовну політику зміцнення економічних зв’язків, а також прагне партнерства в інших напрямках.
Як повідомляє прес-служба міської ради, нещодавно між Кременчуком та Каунасом було підписано договір про співробітництво між Кременчуцьким вищим професійним училищем №7 та Центром підготовки будівельників Каунаса. Цей документ передбачає обмін передовими технологіями в освітянській та виробничій галузях.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.