Молочна продукція “Тьома” – вже вдома

На полицях продуктових магазинів Полтавщини з’явилися продукти молочної групи ТМ “Тьома”. Поки що це – ніжні сирки із натуральними наповнювачами, а також йогурти. Найближчим часом у продаж надійде кефір. Продаватимуть також соки й молоко “Тьома”.
Якісна продукція, призначена для малюків віком від 6 місяців, виготовляється в Кременчуці – на місцевому моколозаводі, який належить відомій міжнародній компанії “Данон” і обладнаний за останнім словом техніки.
Під час офіційної презентації спеціалізованої продукції для немовлят директор із досліджень та розвитку “Данон” в Україні Іван Ханас зазначив:
– Ми пропонуємо молочну лінійку “Тьома”, що максимально адаптована та повністю відповідає віковим потребам немовлят. Вона не викликає алергії, грамотно збалансована й дуже смачна.
Потужність дитячої лінійки заводу розрахована на 700 тонн продукції. Щоб отримувати таку значну кількість продукції, компанія “Данон” спрямувала 200 мільйонів гривень інвестиційних коштів.
Виробництво дитячих продуктів ТМ “Тьома” проводиться з дотриманням не лише вимог українського законодавства, а й високих міжнародних санітарних та технічних норм групи “Данон”. Сировина та упаковка пройшли тестування в європейській лабораторії “Eurofins”, що вважається однією з найавторитетніших у світі.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.