Ентузіасти з Драбинівки

У  Драбинівці Новосанжарського району з ініціативи директора ТОВ “Чиста Криниця” Віктора Сидоренка діє хокейний майданчик. Льодова міні-арена працює третій рік. Вечорами дорослі й школярі залюбки приходять покататися на ковзанах і пограти у хокей.
Приміром, Микола Потягов навчає своїх дітей Дмитрика та Наталю, які вже на рівних з татом демонструють хороше катання. Старше покоління чоловіків віком від 40 років упродовж двох тижнів з ключками і ковзанами згадували свою молодість, демонструючи дітям клас гри в хокей та кидків шайби по воротах, а юні з великим азартом та бажанням повторювали складні елементи. Так, серед школярів значно покращили свої хокейні навички Максим Сидоренко, Назар Сенченко, Ярослав Погорілий. Упевнено тримаються на льоду й дівчата.
Для більшого заохочення та популяризації хокею, залучення молоді до занять зимовими видами спорту провели товариський матч між підрозділами агрофірми та школярами. Упродовж трьох періодів були справжня боротьба, високі швидкості, інтрига рахунку… За матчем спостерігало багато вболівальниць, які підтримували своїх родичів, колег і однокласників. Гра закінчилася з по-справжньому хокейним рахунком – 9:9.
Закинутими шайбами відзначилися Анатолій Манько, Андрій Лісняк, Богдан Василь, Валерій Брижань, Олександр Калантай, Анатолій Цвітченко, Максим Сидоренко, Назар Сенченко, Микола Потягов. Усі гравці отримали море позитиву і прекрасне тренувальне навантаження, яке знімає втому після роботи, стимулює до здорового способу життя. Матч показав, що в Драбинівці відродилась хокейна команда, яка в найближчому майбутньому може брати участь у турнірах, захищаючи честь села і району.

Віталій БАРАНОВИЧ
Фахівець ВФСТ “Колос”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.