Аптека стала… притоном

У  Кременчуці співробітники шостого територіального управління департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції викрили факт підпільного продажу наркотиків у одному із фармацевтичних закладів, повідомив начальник департаменту Ілля Ківа на своїй сторінці в Facebook. Він поінформував: встановлено, що провізор відпускав без рецепта кодеїновмісний препарат “Кодепсин”, а також надавав приміщення аптеки наркоманам для вживання опійного знеболювального “Налбуфин”. Іноді чоловік і сам колов наркозалежним цей препарат.
За інформацією Іллі Ківи, під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили блістери та ампули з вищевказаними препаратами, паспорти осіб з числа наркоманів та їхні речі, які були заставним майном для придбання нарковмісних препаратів.
Правоохоронці вилучили сервер з інформацією і медкнижки двох провізорів. За даними начальника департаменту протидії наркозлочинності Іллі Ківи, документація на постачання препаратів у аптеці відсутня. Навколо будівлі, де розміщується фармацевтичний заклад, правоохоронці виявили безліч використаних медичних шприців. Власниця аптеки встановлена, тривають слідчі дії.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.