Надзвичайні події

Трагедія на дорозі…
Минулої суботи вдосвіта на автошляху Київ–Харків, поблизу села Олександрівка Пирятинського району, сталася дорожньо-транспортна пригода. Із фурою марки “Reno”, що стояла на узбіччі, зіштовхнувся автомобіль “ВАЗ-2101”. У легковику було п’ятеро молодих людей. Внаслідок дорожньої пригоди 15-річний підліток загинув на місці події, ще одного пасажира легковика доставлено до Пирятинської центральної районної лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. 26-річний водій “ВАЗа” і двоє інших пасажирів, 16-ти й 23-х років, не постраждали. Усі, хто був у легковику, – мешканці Київської області. Про це повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції в Полтавській області.
…і на покинутому підприємстві
Тієї ж ночі у Пирятині трагедія сталася на території колишнього автотранспортного підприємства, що не експлуатується. Близько першої години чоловік та жінка автомобілем заїхали на територію підприємства, за попередньою інформацією Пирятинського відділення поліції ГУ НП в Полтавській області, щоб скористатися оглядовою ямою. Доки чоловік ремонтував автомобіль, жінка відійшла. Її тривала відсутність насторожила чоловіка, він почав оглядати територію і побачив жінку на дні відкритої каналізаційної ями. Вона була непритомна. Чоловік спробував її дістати, але і сам упав у “колодязь”. Місцеві рятувальники приїхали на виклик, дістали постраждалих із триметрової стічної ями та передали медикам “швидкої допомоги”.
Через переохолодження
36-річна жінка померла дорогою до лікарні. 39-річного чоловіка доставлено до реанімаційного відділення Пирятинської ЦРЛ у тяжкому стані.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.