Литовська медаль – кременчуцькому волонтеру

Наші волонтери, які допомагають військовим боронити Українську державу на сході країни, викликають захоплення не лише у співвітчизників, а й у іноземців. Свідченням цього стала номерна медаль “За боротьбу, за незалежність, за свободу”, яку отримав волонтер із Кременчука Володимир Онопко. Вручив нагороду нашому земляку у виконкомі Кременчуцької міської ради директор Міжнародного благодійного фонду “Help Wing”, полковник запасу та резерву Литовської армії Алгіс Шімонютіс, який днями відвідав наддніпрянське місто в складі литовської делегації.
Він повідомив, що ця відзнака була започаткована Литовським благодійним фондом за боротьбу та незалежність Литви “11 Березня”. Нагороджуються медаллю громадяни різних країн, які попри всілякі труднощі борються за незалежність своєї держави.
– Із Володимиром Онопком ми познайомилися ще на Майдані, пізніше неодноразово зустрічалися в зоні АТО під час передачі гуманітарних вантажів. Володимир є справжнім патріотом своєї Батьківщини, усіма силами він бореться за єдність і незалежність рідної землі й гідний пошани, – наголосив Алгіс Шімонютіс.
Члени литовської делегації подякували Володимиру Онопку, іншим волонтерам, героям АТО, за те, що, захищаючи свою країну, вони також боронять сусідні країни від тероризму та зовнішньої агресії.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.