СБУ запрошує на навчання

В  управлінні Служби безпеки України в Полтавській області розпочато прийом заяв від абітурієнтів, які планують навчатися у Національній академії Служби безпеки України в Києві та в Інституті підготовки юридичних кадрів для СБУ Національного університету “Юридична академія України імені Ярослава Мудрого” у Харкові.
До вищих військових навчальних закладів СБУ запрошуються юнаки та дівчата віком від 17 до 21 року з повною середньою освітою та випускники навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації. Набір здійснюється за трьома напрямами підготовки: “Державна безпека”, “Філологія” та “Правознавство”. Фінансування навчання фахівців у вишах здійснюється за рахунок видатків з Державного бюджету. Випускники цих навчальних закладів можуть працювати на оперативних та слідчих посадах. Для проходження військової служби вони направляються до структурних підрозділів та регіональних органів СБУ.
Для отримання детальнішої інформації звертайтеся до управління СБУ області за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 39, або за телефоном (0532) 51-17-22. Прийом заяв триватиме до 1 березня 2016 року.

Прес-група СБУ в Полтавській області

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.