Озброєний і небезпечний

Випадковому свідку квартирної крадіжки, коли той намагався самотужки затримати зловмисника, останній пригрозив пістолетом. Тому чоловік припинив переслідування… А співробітники Київського відділення Октябрського відділу головного управління Національної поліції Полтавської області, які прибули за викликом, вирахували злодія за “гарячими”, а точніше за кривавими слідами. “Втікаючи з місця скоєння злочину, підозрюваний поранив собі руку, – розповідає оперуповноважений Олексій Ходіс. – Сліди привели поліцейських до покинутого приміщення в одному з домогосподарств обласного центру. Правоохоронці знали, що зловмисник озброєний, тому приготували табельну зброю. Втім застосовувати її, на щастя, не довелось. Зловмисник “здався”.
Під час огляду затриманого викрадених речей у нього не було, але були ключі від автомобіля. Авто розшукали неподалік місця скоєння злочину, у ньому поліцейські і виявили викрадені з квартири речі – золоті прикраси та оргтехніку.
“Затриманим виявився неодноразово засуджений за крадіжки та пограбування мешканець Полтави, 1983 року народження, – повідомив начальник Київського відділення поліції Полтави Сергій Махно. – Недавно за скоєння чергового пограбування він був засуджений до відбування покарання умовно. Іспитовий строк ще не закінчився”.
Щодо зловмисника судом було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, порушена кримінальна справа, триває слідство.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.