Видно шляхи полтавські

У Полтаві відбулися урочистості з нагоди Дня туризму, в яких взяли участь представники влади, туристичної галузі, освітяни, студенти. Як зазначила заступник начальника управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Лариса Оніщук, Полтавщина має лідируючі позиції в Україні щодо розвитку галузі, яка розвивається динамічно, створюються нові об’єкти. В області нараховується 75 готелів, 230 туристичних фірм, 12 санаторіїв, 80 агросадиб, 3 центри активного туризму, 15 центрів турінформації, працює більше 200 екскурсоводів.
– Полтавщина – привабливий туристичний край. І наші спеціалісти докладають чимало зусиль, щоб залучити якомога більше туристів. Гості з інших регіонів нашої держави, далеких і близьких країн – потужний вектор пропаганди нашого краю, а також інвестиції у місцеві бюджети, – наголосив заступник голови обласної ради Володимир Микійчук.
Під час урочистостей кращим працівникам галузі було вручено почесні відзнаки. Переможців регіонального конкурсу “Туристична гостинність Полтавщини” нагородили грамотами. Конкурс проводили у 6 номінаціях: кращий відеоролик, путівник, буклет, бігборд, веб-сторінка в соціальних мережах та інтернет-сайт.
Справді, видно шляхи полтавські. Й ведуть вони у славний край, багатий історією, культурою, неповторними традиціями!..

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.