КрАЗ переорієнтовується на Захід

Кременчуцький автозавод, залишаючись інноваційною компанією, яка йде в ногу зі зростаючими вимогами ринку, продовжує адаптацію на автомобілі КрАЗ нових двигунів.
Так, серійні автомобільні шасі КрАЗ-63221, виготовлені під встановлення обладнання спеціального призначення, оснащені 360-сильним шестициліндровим турбонадувним двигуном Ford-Ecotorg екологічного класу Євро-5.
Компанія Ford – незаперечний лідер серед світових виробників автомобілів і двигунів. Двигуни цієї компанії вже встановлюються на малу бронетехніку – “КрАЗ-Спартан”.
Двигуни підвищеної потужності об’ємом 9 літрів Ford-Ecotorg 9.OL 360PS, встановлені на автомобілі КрАЗ, спроектовані, розроблені й виготовлені за новітніми технологіями і є найкомпактнішими у своєму класі. Основними відмінностями двигуна є подовжений термін служби, висока потужність, низька витрата масел і пального, низький рівень шуму, збільшені міжсервісні інтервали, швидкий запуск за екстремальних температур тощо.
Необхідно зазначити, що з 2014 року ПАТ “АвтоКрАЗ” переорієнтовується на поставників із європейських країн та йде курсом імпортозаміщення. Ту кількість двигунів, яку щомісяця КрАЗ замовляв у Ярославлі (Російська Федерація), сьогодні підприємству в повному обсязі компенсують Deutz, Cummins, Fiat, WEICHAL, Ford, Toyota.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.