Україна – Білорусь – 3:1

Збірна України здобула перемогу над командою Білорусі у відборі до ЧЄ-2016 року. Гра на стадіоні “Арена-Львів” вийшла видовищною і запам`яталася солідарністю українських та білоруських уболівальників, які перегукувалися: “Слава Україні! – Героям Слава!” та “Живє Бєларусь!” Щодо гри, то на сьомій хвилині пас від П`ятова знаходить Кравця, який відкриває рахунок – 1:0. Українці продовжували наступати і після забитого голу повністю заволоділи ініціативою. Особливо активними були Ротань, Коноплянка, Кравець та Гармаш. На 30-й хвилині відзначився Ярмоленко – 2:0. На 40-й хвилині “синьо-жовті” забивають третій гол. Пенальті реалізував Коноплянка.
У другому таймі українці збавили оберти і грали вже на утримання результату. В одному з ігрових моментів білоруси здобули право на одинадцятиметровий. Форвард гостей Корнілєнко переграв П`ятова – 3:1.
Після зіграного поєдинку наші співвітчизники посідають у своїй групі третє місце, маючи в активі 15 очок. Їх випереджають іспанці та словаки, у яких по 18 очок. 8 вересня збірна України проведе ще один відбірковий матч Євро-2016 на виїзді із збірною Словаччини.

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.