Плекаймо українське слово

Оголошується прийом матеріалів на здобуття у 2015 році обласної премії імені Леоніда Бразова, заснованої Полтавською обласною радою на підтримку української мови та писемності.
Премія присуджується за досягнення в галузі сучасної української літератури. Представлені на розгляд оргкомітету твори повинні мати високу художню вартість (номінації: поезія, проза, драматургія, публіцистика) і наукову значущість (номінація: критика і літературознавство), мають бути написані українською мовою одноосібно або у співавторстві, опубліковані накладом не менше 300 примірників.
Розмір премії становить 2 тисячі гривень.
До 1 жовтня до організаційного осередку премії (Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г.Короленка, кафедра зарубіжної літератури, вул. Остроградського, 2, місто Полтава, 36000) необхідно надіслати або подати особисто: публікації творів, клопотання від організації, яка висуває номінанта на премію; опубліковані рецензії на подані твори (якщо такі є), статті про творчу діяльність номінанта (якщо такі є), його автобіографію, ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду, контактний телефон.
Матеріали, подані на здобуття премії у 2014 році, відповідно до розпорядження голови обласної ради будуть розглянуті на засіданні журі у нинішньому році.

Прес-служба обласної ради

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.